SDS Lokaal

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
 SDS info (voor donateurs) SDS persberichten

Fotoalbum

Sponsoring

Ben je eigenaar van een bedrijf of ben je bij een bedrijf in dienst dat zich graag maatschappelijk inzet? Dan heeft de SDS diverse mogelijkheden voor jou!

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt sponsoren. Wij staan open voor ieder idee en we denken graag met je mee. Bijvoorbeeld door een eenmalig bedrag ter gelegenheid van jubileum, opening, een personeelsactie of een gift uit het kerstbudget. Door sponsoring laat een onderneming zien dat zij maatschappelijk betrokken is bij mensen met Downsyndroom en dat zij daar met haar marketing en promotie op inspeelt. Wil je sponsoren, neem dan contact met ons op, mail: info@downsyndroom.nl. Sponsoren in natura kan natuurlijk ook. Een bedrijf schenkt dan goederen, kennis of tijd. Wellicht heb jij iets beschikbaar?

Wil je jezelf laten sponsoren voor een sportevenement? Je kunt hiervoor een actie aanmaken op onze pagina bij geef.nl. Ook kun je bij ons een aanbevelingsbrief krijgen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

We hebben ook diverse sponsorcontracten. Hierbij sponsor  je een vast bedrag per jaar. Hiervoor krijg je 4 keer een advertentie in Down+Up en een vermelding op onze website. Neem contact met ons op via info@downsyndroom.nl voor de mogelijkheden.

 

Onze sponsors:

geboorte-posters
Geboorte-posters.nl maakt een persoonlijk en uniek kraamcadeau. Een mooie lijntekening van een baby op schaal 1:1. De poster heeft een formaat van 50X70cm en wordt geprint op stevig papier met de naam, lengte, gewicht, datum en tijdstip van de geboorte van uw kind. Een deel van de opbrengt van de verkoop is voor de SDS.

Volpe Architecten
Volpe Architecten voor al uw bouw, verbouw en renovatieplannen. Zeg dat u via de site van de SDS bij hen terecht bent gekomen en 10% van hun honorarium schenken ze aan de SDS.

Tinki Hondenverzekeringen
Tinki.nl is een onafhankelijk website voor het vergelijken van hondenverzekeringen. Het vinden van een hondenverzekering begint bij Tinki.nl. Vind de goedkoopste hondenverzekering voor jou en de béste hondenverzekering voor jouw hond.

Zorgverzekeringen vergelijken 2018
Via Vergelijkzorgverzekering2018.com vindt u alle relevante informatie over de zorgverzekeringen.

Reacties plaatsen niet mogelijk