Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Sponsoring

Ben je eigenaar van een bedrijf of ben je bij een bedrijf in dienst dat zich graag maatschappelijk inzet? Dan heeft de SDS diverse mogelijkheden voor jou!

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt sponsoren. Wij staan open voor ieder idee en we denken graag met je mee. Bijvoorbeeld door een eenmalig bedrag ter gelegenheid van jubileum, opening, een personeelsactie of een gift uit het kerstbudget. Door sponsoring laat een onderneming zien dat zij maatschappelijk betrokken is bij mensen met Downsyndroom en dat zij daar met haar marketing en promotie op inspeelt. Wil je sponsoren, neem dan contact met ons op, mail: info@downsyndroom.nl. Sponsoren in natura kan natuurlijk ook. Een bedrijf schenkt dan goederen, kennis of tijd. Wellicht heb jij iets beschikbaar?

Wil je jezelf laten sponsoren voor een sportevenement? Je kunt hiervoor een actie aanmaken op onze pagina bij geef.nl. Ook kun je bij ons een aanbevelingsbrief krijgen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

We hebben ook diverse sponsorcontracten. Hierbij sponsor  je een vast bedrag per jaar. Hiervoor krijg je 4 keer een advertentie in Down+Up en een vermelding op onze website. Neem contact met ons op via info@downsyndroom.nl voor de mogelijkheden.

 

Onze sponsors:

Driessen HRM
Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Bij Driessen HRM willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij richten we ons op werkgevers en organisaties, werkenden en werkzoekenden en kijken naar de beste kansen voor iedereen. Dat doen wij voor meer dan 1.100 organisaties en 15.000 medewerkers binnen de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector.

Unit4
Unit4 ontwikkelt al ruim 35 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het midden- en kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning.

Bevallen met Brechtje
Als bevallingscoach bied ik continue ondersteuning aan de moeder en partner tijdens het geboorteproces. De start van een nieuw fase. Tijdens dit proces ben je op zijn kwetsbaarst, maar ook op zijn krachtigst. In dit kwetsbare en krachtige proces speel ik graag een rol! Naast mijn ervaring op dit gebied heb ik o.a. ruime ervaring opgedaan als professional in de gehandicaptenzorg. Het is mijn passie om naast ouders te staan in hun proces van ouderschap. De hoogte – én dieptepunten en alles ertussenin. Een proces dat voor iedereen uniek is en dat ieder op zijn/haar unieke manier aangaat.

Volpe Architecten
Volpe Architecten voor al uw bouw, verbouw en renovatieplannen. Zeg dat u via de site van de SDS bij hen terecht bent gekomen en 10% van hun honorarium schenken ze aan de SDS.

ABN AMRO hypotheek berekenen
Op de website van ABN AMRO kun je de maandlasten van je hypotheek berekenen. Binnen 5 minuten weet je meteen wat de maandlasten van jouw hypotheek zullen zijn. 

Bloemen bezorgen
Bij Regiobloemist kunt u bloemen en planten snel en makkelijk laten bezorgen door heel Nederland. Voor 14 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Regiobloemist werkt met lokale bloemisten en biedt 7 dagen versgarantie op alle bloemen en planten.

Flower delivery
Flower delivery worldwide by professional local florists only.

Blumenversand
Blumenversand mit Frische-Garantie! Schnell + einfach Blumen verschicken. Lieferung noch heute! Bei Bestellung bis 14 Uhr. Regionsflorist.

Uitvaartverzekering.nl is opgericht in 2004 met als doel een online kenniscentrum op te zetten voor alles omtrent een uitvaart en verzekeringen.
 
Uitvaartverzekering afsluiten die bij uw wensen past? Vergelijk 100% onafhankelijk. De Expert in uitvaartverzekeringen.

Uitvaartverzekeringvergelijken.com 
 

Uitvaartverzekeringwijzer
Uitvaartverzekeringwijzer.net is een onafhankelijk informatie centrum op het gebied van uitvaartverzekeringen.  Al je vragen over uitvaartverzekeringen worden beantwoord op deze website.  

Zorgverzekering Vergelijken
Zorgverzekering vergelijken en besparen met de handige zorgvergelijker op Zorgverzekering-vergelijken.net.

Www.goedkoopstezorgverzekering.nl
Op GoedkoopsteZorgverzekering.nl vergelijk je eenvoudig zorgverzekeringen op premie en dekking

Zorgverzekering vergelijken
Wil je eenvoudig een zorgverzekering vergelijken en deze afsluiten? Kijk dan op Zorgwijzer voor een duidelijke vergelijking op prijs én inhoud.

Reacties plaatsen niet mogelijk