SDS Lokaal

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Sponsoring

Ben je eigenaar van een bedrijf of ben je bij een bedrijf in dienst dat zich graag maatschappelijk inzet? Dan heeft de SDS diverse mogelijkheden voor jou!

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt sponsoren. Wij staan open voor ieder idee en we denken graag met je mee. Bijvoorbeeld door een eenmalig bedrag ter gelegenheid van jubileum, opening, een personeelsactie of een gift uit het kerstbudget. Door sponsoring laat een onderneming zien dat zij maatschappelijk betrokken is bij mensen met Downsyndroom en dat zij daar met haar marketing en promotie op inspeelt. Wil je sponsoren, neem dan contact met ons op, mail: info@downsyndroom.nl. Sponsoren in natura kan natuurlijk ook. Een bedrijf schenkt dan goederen, kennis of tijd. Wellicht heb jij iets beschikbaar?

Wil je jezelf laten sponsoren voor een sportevenement? Je kunt hiervoor een actie aanmaken op onze pagina bij geef.nl. Ook kun je bij ons een aanbevelingsbrief krijgen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

We hebben ook diverse sponsorcontracten. Hierbij sponsor  je een vast bedrag per jaar. Hiervoor krijg je 4 keer een advertentie in Down+Up en een vermelding op onze website. Neem contact met ons op via info@downsyndroom.nl voor de mogelijkheden.

 

Onze sponsors:

Driessen HRM
Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Bij Driessen HRM willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij richten we ons op werkgevers en organisaties, werkenden en werkzoekenden en kijken naar de beste kansen voor iedereen. Dat doen wij voor meer dan 1.100 organisaties en 15.000 medewerkers binnen de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector.

Unit4
Unit4 ontwikkelt al ruim 35 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het midden- en kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning.

Volpe Architecten
Volpe Architecten voor al uw bouw, verbouw en renovatieplannen. Zeg dat u via de site van de SDS bij hen terecht bent gekomen en 10% van hun honorarium schenken ze aan de SDS.

Bloemen bezorgen
Bij Regiobloemist kunt u bloemen en planten snel en makkelijk laten bezorgen door heel Nederland. Voor 14 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Regiobloemist werkt met lokale bloemisten en biedt 7 dagen versgarantie op alle bloemen en planten.

Flower delivery
Flower delivery worldwide by professional local florists only.

Blumenversand
Blumenversand mit Frische-Garantie! Schnell + einfach Blumen verschicken. Lieferung noch heute! Bei Bestellung bis 14 Uhr. Regionsflorist.

Tinki Hondenverzekeringen
Tinki.nl is een onafhankelijk website voor het vergelijken van hondenverzekeringen. Het vinden van een hondenverzekering begint bij Tinki.nl. Vind de goedkoopste hondenverzekering voor jou en de béste hondenverzekering voor jouw hond.

Zorgverzekeringen vergelijken 2018
Via Vergelijkzorgverzekering2018.com vindt u alle relevante informatie over de zorgverzekeringen.

Zorgverzekering Vergelijken
Zorgverzekering vergelijken en besparen met de handige zorgvergelijker op Zorgverzekering-vergelijken.net.

Www.goedkoopstezorgverzekering.nl
Op GoedkoopsteZorgverzekering.nl vergelijk je eenvoudig zorgverzekeringen op premie en dekking

Reacties plaatsen niet mogelijk