21 maart 2021: Wereld Downsyndroom Dag

Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag.

We hebben hiervoor weer leuke dingen gepland.

Op zaterdag 20 maart is onze online familiedag. Lekker thuis vanuit je luie stoel elkaar ontmoeten, hoe leuk is dat! Klik hier voor meer informatie.

Voor deze familiedag kunnen gezinnen met een kind met Downsyndroom een eigen vlog maken. Je krijgt vooraf (donderdag 4 maart) een leuke workshop. Zodat jouw vlog helemaal uit de verf komt. Je kunt je hiervoor tot en met 3 maart opgeven via info@downsyndroom.nl. De thema’s voor het vlog zijn:

‘broers en zussen’: bijvoorbeeld een leuk spel dat je kinderen samen bedenken’podium’: bijvoorbeeld een favoriete dans van je kind met Downsyndroom’naar buiten’: een activiteit die jullie leuk vinden

En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een leuke postercampagne. Het zou ontzettend leuk zijn als iedereen een mooie poster laat maken door David en dat we deze op en rondom 21 maart gaan delen op social media.

Om een poster te kunnen maken heeft onze collega David een foto in JPG formaat van minstens 1 MB nodig. Wil je de foto als bijlage in de mail versturen? Zo kan hij het goed verwerken. En denk je eraan om de voornaam van je kind te vermelden? Deze komt namelijk op de poster te staan.

Je kunt de foto en de naam van je kind mailen naar David. Je ontvangt de poster binnen 10 werkdagen in je mailbox. We zien jouw poster graag via social media!

Reacties plaatsen niet mogelijk