Acties rondom de feestdagen

Op zoek naar geschenken voor de komende maand? We hebben een aantal leuke aanbiedingen voor je.

Kalender 2021 
We hebben een kalender 2021 laten maken met foto’s van David de (foto)Graaf. Collega David maakt in zijn vrije tijd veel foto’s. Hij heeft al meerdere keren geëxposeerd. En een aantal keer per week staan zijn foto’s bij het weerbericht in de Meppeler Courant. Speciaal voor deze kalender zijn 12 prachtige foto’s geselecteerd. Kijk hier voor een voorbeeld van de kalender en bestel! De kalender kost € 22,50 voor niet donateurs en € 18,00 voor donateurs. 

Kaarten
In deze tijd moeten we onze geliefden en vrienden aandacht geven via digitale middelen of via kaartjes. Ook mensen die wat verder van ons afstaan kunnen we nu aandacht geven door kaartjes te sturen. De SDS heeft 5 verschillende kaarten voor jou. De kaarten zijn getekend door Joris Lootsma, een jongeman met Downsyndroom.

Je kunt de kaarten niet kopen. Maar je krijgt de kaarten door een gift te doneren aan de SDS. Als je naar de webshop gaat en een gift doet van € 12,50 krijg je een set van 5 verschillende kaarten toegestuurd. Als je het dubbele geeft, krijg je 2 sets van 5 kaarten. Je kunt de gift doen via onze webshop, je krijgt dan automatisch de kaarten toegestuurd.

Sokken en T-shirts
Een praktisch cadeau met een geweldige boodschap. Sokken om te vieren dat ‘anders zijn’ mooi én heel gewoon is. Een manier om dit te vieren is door twee verschillende sokken te dragen. Het zijn goede kwaliteit sokken die heerlijk zitten. De sokken zijn te bestellen in de kindermaten vanaf maar 22. Tot volwassenmaten tot maat 46. De kindersokken kosten € 7,95 per paar en voor volwassenen € 9,95 per paar.  

Ook hebben we mooie T-shirts met leuke teksten zoals “echte vrienden tellen geen chromosomen” en Downsyndroom Dad en Mom” en “Relax, het is maar een extra chromosoom“. In vele maten verkrijgbaar. Heerlijk om te dragen. 

Klik hier om naar de webshop te gaan voor alle sokken en T-shirts. 

Bestellen
Klik hier om naar de webshop te gaan. Met al deze acties steun je Stichting Downsyndroom. Voor alle acties geldt: OP = OP.

Wil je grotere aantallen bestellen, bijvoorbeeld voor de medewerkers van je bedrijf? Mail ons dan even via info@downsyndroom.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk