Schenken en nalaten

Schenken

Met een overeenkomst periodieke gift regelt u uw periodieke schenking heel gemakkelijk. Hiermee legt u vast dat u ons voor minimaal vijf jaar steunt. Uw gift is geheel aftrekbaar voor de belastingdienst. De hoogte van uw gift maakt niet uit. Er is geen drempel. Het formulier kunt u hier downloaden. Natuurlijk kunnen wij het u ook mailen of per post opsturen.

Wanneer u een overeenkomst periodieke gift met ons aangaat voor een bedrag van minimaal EUR 100,- per jaar dan wordt u automatisch lid van onze Club van 100. U ontvangt dan alle nieuwe uitgaven van de SDS automatisch in huis en u wij nodigen u uit voor speciale bijeenkomsten.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via:
mail: info@downsyndroom.nl of telefoon: (0522) 28 1337

 

Nalaten

U kunt natuurlijk ook de SDS blijven steunen indien u er zelf niet meer bent. U kunt dit doen door de SDS op te nemen in uw testament. Uw testament betreft uw nabestaanden en uw bezittingen en u beslist natuurlijk zelf wat u met uw erfenis gaat doen. Een testament regelt u met een notaris. Om u te helpen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag ons naar mogelijke specifieke doelen van de SDS die u via uw testament zou kunnen ondersteunen.

De SDS hanteert de Code Nalaten als leidraad. Deze Code Nalaten is in 2018 opgesteld onder auspiciën van Nederland Filantropieland.

Code Nalaten
Code Nalaten
201903-Code-Nalaten-definitief-.pdf
Version: 2018
317.9 KiB
156 Downloads
Details

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via:
mail: info@downsyndroom.nl of telefoon: (0522) 28 1337

zie ook dit artikel voor meer informatie: 

Een zorg minder
Een zorg minder
DU120_een_zorg_minder.pdf
285.3 KiB
571 Downloads
Details

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u de Stichting Downsyndroom benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuNotariaat. Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo een testament.

Ontdek hoe het werkt op https://www.nunotariaat.nl/testament/goede-doelen/stichting-downsyndroom

Reacties plaatsen niet mogelijk