Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Schenken en nalaten

Schenken

Met een overeenkomst periodieke gift regelt u uw periodieke schenking heel gemakkelijk. Hiermee legt u vast dat u ons voor minimaal vijf jaar steunt. Uw gift is geheel aftrekbaar voor de belastingdienst. De hoogte van uw gift maakt niet uit. Er is geen drempel. Het formulier kunt u hier downloaden. Natuurlijk kunnen wij het u ook mailen of per post opsturen.

Wanneer u een overeenkomst periodieke gift met ons aangaat voor een bedrag van minimaal EUR 100,- per jaar dan wordt u automatisch lid van onze Club van 100. U ontvangt dan alle nieuwe uitgaven van de SDS automatisch in huis en u wij nodigen u uit voor speciale bijeenkomsten.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via:
mail: info@downsyndroom.nl of telefoon: (0522) 28 1337

 

Nalaten

U kunt natuurlijk ook de SDS blijven steunen indien u er zelf niet meer bent. U kunt dit doen door de SDS op te nemen in uw testament. Uw testament betreft uw nabestaanden en uw bezittingen en u beslist natuurlijk zelf wat u met uw erfenis gaat doen. Een testament regelt u met een notaris. Om u te helpen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag ons naar mogelijke specifieke doelen van de SDS die u via uw testament zou kunnen ondersteunen.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via:
mail: info@downsyndroom.nl of telefoon: (0522) 28 1337

zie ook dit artikel voor meer informatie: 

Een zorg minder
Een zorg minder
DU120_een_zorg_minder.pdf
285.3 KiB
295 Downloads
Details

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u de Stichting Downsyndroom benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuNotariaat. Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo een testament.

Ontdek hoe het werkt op https://www.nunotariaat.nl/testament/goede-doelen/stichting-downsyndroom

Reacties plaatsen niet mogelijk