Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Sponsoren

De Stichting Downsyndroom kan bestaan dankzij donateurs, sponsoren, giften en een kleine subsidie van de overheid.

Donateurs
Particulieren en bedrijven die het werk van de SDS belangrijk vinden kunnen donateur worden voor minimaal €45 per jaar. Als donateur krijgt u het kwartaal magazine Down+Up, u krijgt korting bij onze webshop, en u kunt met het gezin deelnemen aan verschillende leuk en informatieve activiteiten. Wil u donateur worden, klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Eerste hoofdsponsor
Sinds 2012 heeft de SDS een eerste hoofdsponsor. De Paul Foundation ondersteunt de SDS voor een aanzienlijk bedrag. De Paul Foundation is een particuliere stichting ter nagedachtenis aan Paul, een man met Downsyndroom die recent is overleden aan de gevolgen van Alzheimer. Meer informatie over Paul is via deze link te lezen.

Gift in natura
Sinds 2013 verzorgt Driessen HRM|Payroll de salarisadministratie voor de SDS kostenloos. Deze gift in natura betekent een aanmerkelijke kostenbesparing voor de SDS.

U wilt de SDS ook steunen
Wilt u of uw bedrijf de Stichting Downsyndroom steunen? Wij staan u graag te woord. U kunt contact opnemen met Regina Lamberts, directeur via rl@downsyndroom.nl of 0522 281337. Zij komt graag langs om te praten over de mogelijkheden.

Reacties plaatsen niet mogelijk