Dreamnight BurgersZoo

We ontvingen een speciaal bericht speciaal voor jullie van BurgersZoo:

Lieve kinderen,

Tot onze grote spijt is het nog steeds niet mogelijk om grote aantallen mensen op evenementen bijeen te brengen vanwege corona. Gelukkig komen er steeds meer lichtpuntjes en we hopen dat het volgende jaar weer mogelijk is om een Dreamnight te organiseren.

Burgers’ Zoo heeft niet stil gezeten en heel veel mooie video’s gemaakt van onze dieren! Deze video’s kun je bekijken op ons YouTube-kanaal: www.youtube.com/burgerszooarnhem. Natuurlijk zijn die video’s gewoon gratis te bekijken!

De nieuwste online serie heet ‘Nachtbrakers’. Hierin gaan Floris (bekend van DierenPraatTV) en Ruben (van Burgers’ Zoo) ’s nachts op onderzoek uit in Burgers’ Zoo! Hoe ziet het slaapgedrag van de dieren eruit? Elke twee weken komt er vrijdagmiddag een nieuwe aflevering.

Kijk ook naar ‘Burgers’ Zoo Videoranger Noëlle’, waarin Noëlle telkens op zoek gaat naar het antwoord op een dierenvraag.

Ook leuk en lekker snel is ‘De Vraag Van Vandaag’. We beantwoorden vragen in telkens een korte aflevering. 

In ‘Live uit de Zoo’ gaan we wat langer praten over een bepaalde diersoort, samen met een dierverzorger die altijd voor die 

dieren zorgt. Wil je bijvoorbeeld van alles weten over Maleise beren? Dan zijn dit hele leuke uitzendingen om te kijken!

En zo hebben we nog veel meer gave series gemaakt! Neem een kijkje, geniet van de dieren en leer stiekem van alles over dieren en natuur!

En natuurlijk is er ook een speciaal YouTube-kanaal van Zoë & Silos! www.youtube.com/zoesilos. Hier vind je leuke challenges over dieren, mooie liedjes die je al snel mee kunt zingen, gave series over Zoë & Silos en nog veel meer! 

We hopen dat jullie kunnen genieten van deze filmpjes, als jullie bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moeten, of bijvoorbeeld lang moeten wachten op een uitslag van een onderzoek. Met al deze mooie afleveringen gaat de tijd dan hopelijk snel en ben je even lekker online bij de dieren en de natuur!

Wij wensen jullie heel veel beterschap, veel kijkplezier en hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer ontvangen op een Dreamnight in ons park! Wij denken aan jullie!

Reacties plaatsen niet mogelijk