10+ club: Musical
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 08/11/2015
14:30 - 17:00

Locatie
Hofpleintheather

Categorieën


Beste jongelui,

Het nieuwe seizoen bij de kern Rotterdam gaat weer van start en ook voor jullie hebben we een leuke activiteit georganiseerd:

Op 8 november gaan we met de 10+ club naar de musical “De wind in de wilgen”.

“De wind in de wilgen is één van de mooiste klassiekers uit de jeugdliteratuur. De avonturen van de kleine dieren uit het grote bos hebben al vele generaties kinderen en hun ouders vermaakt. Wind in de wilgen is het verhaal van Rat, Mol, Das en Pad. Als Mol bezig is met de grote voorjaarsschoonmaak wordt hij door het mooie weer naar buiten gelokt. Hij gaat op pad en komt al snel aan de oever van de rivier. Daar ontmoet hij Rat, die hem uitnodigt in zijn bootje voor een picknick. Rat vertelt Mol over de eigenzinnige Das, die nooit bezoek wil. En over Pad, die altijd iets nieuws wil proberen en er dan weer snel genoeg van krijgt. Als Pad vervolgens in de problemen raakt, worden alle vrienden opgetrommeld om hem te redden. De ontmoeting tussen Mol en Rat is het begin van een groot avontuur. Van enge wezels uit het Wilde Woud, kwetterende konijnen die de loop van het verhaal naar hun hand dreigen te zetten tot vele andere onverwachtse en onnavolgbare belevenissen. In de karakters van Rat, Mol, Pad en hun vrienden herkennen we veel menselijke trekjes. Dit maakt Wind in de wilgen tot een bijzondere avonturenvoorstelling vol spanning, humor en herkenbare (menselijke…) absurditeiten.” Aldus de aankondiging op de website van het theater.

De musical wordt opgevoerd in het Hofpleintheater, aan het Benthemplein 13 in Rotterdam.

We verzamelen bij de hoofdingang om 14.30 uur, waarna we gezamenlijk naar de zaal gaan. De musical begint om 15.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

De kosten voor dit uitje zijn 10 euro per persoon, dit is inclusief een pauzedrankje.

Vanuit de kern gaan er begeleiders mee, maar je mag ook een eigen begeleider meenemen (kosten voor deze begeleider eveneens 10 euro).

Aanmelden, uiterlijk 25 oktober, kan via een mailtje naar kernrotterdam@downsyndroom.nl, met vermelding van naam en aantal personen dat komt.

Reacties plaatsen niet mogelijk