5e Multidisciplinair Symposium, Downsyndroom in de praktijk
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2019
Hele dag

Locatie
de Basiliek

Categorieën


Down Syndroom in de praktijk
Met een blik naar het nu, naar morgen en naar de toekomst!

Bent u ook benieuwd waar het touw heen leidt? Hoe begaanbaar zal het pad zijn? Welke verrassingen en welke uitdagingen zullen we onderweg tegenkomen? Leidt het touw ons naar nog onontgonnen gebied? Is er meer mogelijk dan gedacht? Pakt u het touw op?

Tijdens dit symposium zullen de laatste (medische) ontwikkelingen worden belicht en bediscussieerd. De richtlijnen worden momenteel herzien voor kinderen en in lijn hiermee geschreven voor de 18+ groep. Er zal dieper ingegaan worden op richtlijnen over schildklier, voeten, longen, slaapapneu, spraakbevordering, seksualiteit en anticonceptie en de transitie en coördinatie van zorg. Ook zult u meer te weten komen over robotica in de zorg. Met een blik naar het nu, naar morgen en naar de toekomst!

Datum 21 maart 2019
Locatie De Basiliek
Plaats Veenendaal

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij NIP/NVO, NVK, ABC1 (AVG, HA, SOG), ADAP, KNGF.
Bij gebleken belangstelling vanuit een andere discipline wordt accreditatie aangevraagd

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt

Zorgprofessional € 195,-
Ouder € 75,-

Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met €30,- verhoogd

Ouders die donateur zijn van de SDS krijgen €15,- korting (deze korting wordt mede mogelijk gemaakt door Zideris, eigenzinnige zorg, en geldt voor de eerste 300 donateurs die zich aanmelden.).
N.B. Vink op het inschrijfformulier aan ‘Ik ben lid van de beroepsvereniging’, vul vervolgens het donateurnummer in.

Doelgroep

Kinderartsen, AVG, logopedisten, (kinder)fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, revalidatieartsen, huisartsen, jeugdartsen, verpleegkundig specialisten (kinder/jeugd), orthopedagogen, (GZ/kinder)psychologen, gedragsdeskundigen, (ambulant/persoonlijk/woongroep)begeleiders, onderwijzers en andere zorgprofessionals die steeds vaker te maken krijgen met cliënten met Down Syndroom. Ouders worden uitgenodigd om met hun team van zorgprofessionals naar het symposium te komen.

Schrijf u nu in!

 

Klik hier voor de folder en het complete programma

Reacties plaatsen niet mogelijk