Circus Feest
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2016
14:00 - 17:00

Locatie
Alfons Laudyschool

Categorieën


Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. Traditioneel pakt Downkern Amsterdam groots uit met een evenement voor alle kinderen met Downsyndroom en hun broertjes en zusjes uit Amsterdam en omgeving. Dit jaar vieren we Wereld Downsyndroomdag als Downkern Amsterdam op zaterdag 19 maart met een heus circus feest in samenwerking met Circus Caps. Het belooft een gezellige en vrolijke dag te worden. Van 14.00 tot 17.00 uur ben je samen met je kind(eren) van harte welkom bij de Excellente School, de Alfons Laudyschool in Amsterdam.

Naast de circus activiteiten hebben we natuurlijk nog veel meer op het programma staan zoals allerlei binnen – en buitenspelletjes, schminken en wie weet nog een aantal andere workshops. Houd je mailbox in de gaten voor een update over het complete programma voor deze bijzonder feestelijke middag.

En dit jaar kan natuurlijk ook de ruilbeurs niet ontbreken, neem je (Down specifieke) speelgoed en ontwikkelmaterialen mee die je niet meer gebruikt, deze verkopen wij vervolgens aan andere gezinnen. Het gaat vooral om die dingen waar je zelf zo lang naar hebt gezocht omdat het juist voor kinderen met Downsyndroom zulk goed speelgoed is. Wil je het kwijt of kun je het missen? Dan is een ander gezin er vast heel blij mee! De opbrengsten zijn voor Kern Amsterdam, want met deze markt voor speelgoed & ontwikkelmaterialen bekostigen we voor een deel deze feestelijke dag & hoeven we geen entree te vragen. Je betaalt dan ook niets voor toegang of voor de activiteiten, alleen voor je eigen consumpties uit de kantine als je die wilt gebruiken.

De aanmeldingen voor deze gezellige middag stromen binnen, zorg dan ook dat je verzekert bent van een plaatsje door je nu aan te melden via info@downsyndroomamsterdam.nl onder vermelding van het aantal volwassenen en kinderen (en hun leeftijden).

We kijken uit naar je komst op 19 maart! 

Hartelijke groeten namens Downkern Amsterdam,

Annemieke, Joffrey, Machteld, Niels, Pepijn, Simone en Tom

www.downsyndroomamsterdam.nl en www.twitter.com/downamsterdam
info@downsyndroomamsterdam.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk