Downtown Amsterdam
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 15/10/2018
20:00 - 21:30

Locatie
Impact Hub

Categorieën


Kern Amsterdam organiseert op maandagavond 15 oktober (20.00-21.30uur) haar eerste DownTown Amsterdam. We willen namelijk heel graag veel meer Down in ‘onze’ Town! Dat kan de Kern niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig.

 

Ongeveer twee maanden geleden organiseerde de Kern samen met de Hogere Hotelschool Amsterdam een kookworkshop voor jong volwassenen en daar was meer animo voor dan verwacht. De activiteiten van de Kern zijn nu nog erg gericht op events voor jonge kinderen, maar we geloven dat er nog veel meer tofs te organiseren is met name ook voor andere leeftijdsgroepen.

 

We nodigen je daarom uit om samen met ons na te denken wat jij zou willen organiseren voor mensen met het Syndroom van Down. Of bij welk initiatief jij misschien een steentje bij zou kunnen dragen. Een avond om met elkaar ideeën uit te wisselen, nieuwe initiatieven te starten met als intentie om dromen om te zetten in daden. We zouden het geweldig vinden om niet alleen met ouders te zitten, maar ook met (jong)volwassenen met het Syndroom van Down, omdat zijzelf natuurlijk het best weten wat er georganiseerd moet worden.

 

Goede ideeën kan het bestuur ondersteunen met (een bescheiden) geldbedrag en ze kan ze onder de aandacht brengen bij haar netwerk.

Details:

  • Datum: maandag 15 oktober 2018
  • Tijd: 20.00 -21.30uur
  • Locatie: de inspirerende Impact Hub in Amsterdam Oost –> Linnaeusstraat 2c, Amsterdam. Wij zorgen voor hapje, sapje, bier, wijn.

Aanmelden via info@downsyndroomamsterdam.nl – graag voor 8 oktober.

 

Mocht je op deze avond niet aanwezig kunnen zijn, maar na het lezen van deze mail wél een goed idee hebben, mail ons dan.

Hartelijke groet,
Tom, John & Anne

Reacties plaatsen niet mogelijk