Echt meedoen in de onderbouw; op naar groep 3
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 30/10/2020
09:30 - 15:30

Categorieën


Direct na de herfstvakantie vindt op vrijdag 30 oktober de studiedag rondom “meedoen in de onderbouw, op naar groep 3” plaats.  Naast een inleiding o.a. over het specifieke ontwikkelingsprofiel van leerlingen met downsyndroom en de daaruit voortvloeiende kenmerkende leerstijl door Regina Lamberts en Hilde de Haan, zal een afvaardiging van Huppetee  (www.huppeteam.nl ) een presentatie verzorgen over het begeleiden van kleuters met downsyndroom. Maatwerk, uitgaan van mogelijkheden en inclusie zijn hierbij belangrijke kernwoorden.

De  studiedagen op 25 september en 30 oktober zullen tevens een interactief karakter hebben. Er zal van te voren een vragenlijst gemaild worden zodat u alvast uw specifieke vragen kunt stellen.  Op deze manier hopen wij zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw verwachtingen voor deze dag(en). Daarnaast zal er voldoende tijd op de dag zelf gereserveerd  worden om elkaar vragen te stellen en ervaringen te delen.

Dit is een online studiedag. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona hebben we besloten dat al onze trainingen voor 2020 online gaan plaats vinden. U ontvangt EUR 20,- korting op de studiedag.

Aanmelden kan via onze site www.downacademy.nl 

De prijzen van de studiedagen staan hier.

Reacties plaatsen niet mogelijk