Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Echt meedoen in de onderbouw; op naar groep 3
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 30/10/2020
09:30 - 15:30

Locatie
BCN

Categorieën


Direct na de herfstvakantie vindt op vrijdag 30 oktober de studiedag rondom “meedoen in de onderbouw, op naar groep 3” plaats.  Naast een inleiding o.a. over het specifieke ontwikkelingsprofiel van leerlingen met downsyndroom en de daaruit voortvloeiende kenmerkende leerstijl door Regina Lamberts en Hilde de Haan, zal een afvaardiging van Huppetee  (www.huppeteam.nl ) een presentatie verzorgen over het begeleiden van kleuters met downsyndroom. Maatwerk, uitgaan van mogelijkheden en inclusie zijn hierbij belangrijke kernwoorden.

De  studiedagen op 25 september en 30 oktober zullen tevens een interactief karakter hebben. Er zal van te voren een vragenlijst gemaild worden zodat u alvast uw specifieke vragen kunt stellen.  Op deze manier hopen wij zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw verwachtingen voor deze dag(en). Daarnaast zal er voldoende tijd op de dag zelf gereserveerd  worden om elkaar vragen te stellen en ervaringen te delen.

Vanwege de wachtlijst van afgelopen jaar zouden wij u adviseren wanneer u interesse heeft in deze dagen u snel aan te melden vanwege de beperkte aantal plaatsen mede ingegeven door de regels rondom Corona.

Aanmelden kan via onze site www.downacademy.nl 

De prijzen van de studiedagen staan hier.

Reacties plaatsen niet mogelijk