Familiedag Down+++
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 09/06/2018
11:00 - 15:00

Locatie
De klimop

Categorieën


Soms komt het voor dat je kind naast Downsyndroom nog een andere diagnose of beperking heeft. Hierdoor staat Downsyndroom helemaal op de achtergrond. Er is immers wat anders om je zorgen over te maken. Als ouder voel je je vaak dan ook helemaal niet thuis bij andere ouders die een kindje met Downsyndroom hebben. Immers, bij hen gaan de verhalen over ontwikkelen en school, bij jullie gaan de verhalen over zorg, hulpmiddelen of de zoektocht naar wat je kind nu eigenlijk heeft.
 
Op zaterdag 9 juni is er een bijeenkomst speciaal voor die ouders die een kind hebben met Down+++.  Iedereen die zich in bovenstaande herkent, is welkom. En het is totaal onbelangrijk of je wel of niet donateur van de SDS bent.
 
Het hele gezin is 9 juni welkom bij het ODC de Klim-Op, Harmoniepad 1 in Kampen tussen 11 en 15 uur.
 
Er is alle ruimte en tijd om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Er zijn vele leuke plekken voor de kinderen om te spelen. De kinderen kunnen geschminkt worden. En er komt een relaxhoekje voor de moeders. Er is toezicht voor de kinderen aanwezig. We verzorgen een lunch. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig. Er is een snoezelruimte, speelruimte en boxen.  
 
Wil je komen? Mail naar info@downsyndroom.nl met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. En of er bij de lunch rekening gehouden moet worden met glutenvrij brood.
 
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Reacties plaatsen niet mogelijk