Familiedag kern Amsterdam
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2022
10:00 - 17:00

Locatie
Speelpark Oud Valkeveen

Categorieën


Kom spelen op zondag 19 juni 2022 in Oud Valkenveen!

Het zijn de laatste loodjes van het schooljaar! Laten we het samen gezellig afsluiten en alvast in de vakantiestemming komen op zondag 19 juni 2022 in Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Downkern Amsterdam nodigt jou en je gezin uit om bij ons aan te sluiten in dit mooie speelpark, dat leuk is voor kinderen van álle leeftijden! Kinderen met Downsyndroom en hun broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes zijn op deze dag van harte welkom om te komen spelen (het speelpark is ook geopend voor publiek). Consumpties bij de horecagelegenheid in de speeltuin zijn voor eigen rekening, maar je mag gerust ook zelf iets te eten of drinken meebrengen. Details:

  • Datum: zondag 19 juni 2022
  • Programma: vanaf 10.00 uur meet & greet bij de picknicktafel van Kern Amsterdam. Daarna is iedereen vrij om lekker in de speeltuin te spelen. Tussen 12.00-13.00 uur samen lunchen en bijpraten aan de lange picknicktafels of op het gras. Neem wel je eigen lunch mee of koop ter plekke iets. Om 15.00 uur sluiten we onze gezellige dag af met een ijsje bij onze picknicktafel. Uiteraard mag je blijven tot sluitingstijd van het speelpark (17.00 uur).
  • Locatie: Speelpark Oud Valkeveen in Naarden (adres: Oud Huizerweg 2)
  • Eigen bijdrage: €4,- per persoon (voor kinderen onder 2 jaar is het gratis).  Goed te weten: Downkern Amsterdam wordt gesponsord door Speelpark Oud Valkenveen en samen vullen wij het restant van het gehele toegangsbedrag van €14,50 per ticket voor jullie aan! 
  • Vervoer: het speelpark is het beste te bereiken met de auto. Parkeren is gratis. Tip: ben je van plan met openbaar vervoer te komen, stuur even een email naar John@downsyndroomamsterdam.nl voor een mogelijke pick-up / lift, bijvoorbeeld vanaf station Naarden/Bussum.

Aanmelding:Aanmelden kan tot uiterlijk 18 juni 2022. Reply op deze email of stuur een bericht naar info@downsyndroomamsterdam.nl met:1. je voor- en achternaam2. het aantal personen dat komt 

Op 19 juni kun je bij de kassa van Oud Valkenveen op naam je toegangsbewijzen ophalen (vergeet je eigen bijdrage niet over te maken!).Tot slot: donaties welkom!Om activiteiten zoals deze speeldag mogelijk te maken voor iedereen, is Downkern Amsterdam afhankelijk van sponsors en donateuren. Kun je het missen en wil je een donatie doen (ieder bedrag is welkom!), dan zijn we daar heel blij mee! Maak je donatie over op bovenstaand rekeningnummer of regel het op 19 juni via een QR code (vraag ons ernaar bij de picknicktafel). We kijken ernaar uit je te ontmoeten op zondag 19 juni 2022, vanaf 10.00 uur!Hartelijke groeten van Downkern Amsterdam,Anne, John, Marcel, Sandra, Suzan, Tom

Reacties plaatsen niet mogelijk