Gezins-dag bij ZOO Veldhoven
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 17/09/2017
11:00 - 18:00

Locatie
Zoo Veldhoven

Categorieën


Op zondag 17 september  organiseert Kern Eindhoven  een gezellige gezins-dag bij ZOO  Veldhoven

Vanaf 11.00uur is iedereen welkom. Er is geen eindtijd.

Kosten: De entree en een zakje voer  voor de vogels, is voor onze rekening!!  Maar let op: We hebben een beperkt aantal kaarten tot onze beschikking. Dus Op=Op!

 

Bij Zoo Veldhoven wonen ruim 150 verschillende diersoorten. Het grootste deel daarvan bestaat uit papegaaien, parkieten, kraanvogels, roofvogels en uilen. Maar daarnaast zijn er ook nog verschillende andere diersoorten, zoals de ringstaartmaki’s.

Veel van de dieren zijn dol op fruit. Je  mag eigen fruit meenemen om hen te voeren. Geschikt fruit zijn druiven, appel, mango, peer en meloen. Het voeren van eigen meegebrachte nootjes en citrusvruchten is niet toegestaan.  Nootjes zoals zonnebloempitten en (dop)pinda’s bevatten te veel olie, wat schadelijk is voor hun gezondheid. Ook citrusvruchten zoals citroen, sinaasappel en mandarijn zijn schadelijk. In principe mogen alle dieren gevoerd worden tenzij anders aangegeven op de verblijven. Sommige diersoorten eten namelijk geen fruit of nootjes. Zij kunnen dan ziek worden. Ook staan sommige dieren op een speciaal dieet.

En er is natuurlijk meer dan alleen dieren kijken. Verspreid over het park staan speeltoestellen voor kinderen. Ook is er een overdekte Bamboe Jungle, die prima geschikt is bij kouder of regenachtig weer. Terwijl de kinderen spelen, kun je  even uitrusten, bijkletsen met andere gezinnen  en genieten van iets lekkers op een van de terrassen.

Zin om te komen?

Meld je dan aan via: kerneindhoven@downsyndroom.nl 

 Groetjes, Mia, Kirsten, Suzanne, Judith en Tineke 

Reacties plaatsen niet mogelijk