Goede doel ontbijt 2015
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2015
09:30 - 12:00

Locatie
Hotel de Wageningsche Berg

Categorieën Geen Categorieën


Op 22 maart 2015 wordt voor de vijfde keer het Goed Doel ontbijt gehouden in Hotel de Wageningsche Berg. Het hotel met misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland!

Het doel van het ontbijt is tweeledig. Het eerste ligt voor de hand: geld inzamelen voor het goede doel, in dit geval de Stichting Downsyndroom. Het tweede doel is eigenlijk veel belangrijker: laten zien dat mensen met Downsyndroom ook een rol kunnen vervullen in het arbeidsproces. Vanaf 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht en moeten meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk. Het Goede Doel ontbijt laat de mogelijkheden van mensen met Downsyndroom zien!

Het programma is als volgt:

Vanaf 9.30 uur ontvangst van de gasten.

Om 10.00 uur wordt het ontbijt geopend door een bijzondere gast: Thijs Swinkels, initiatiefnemer van Brownies & Downies.

Vervolgens kan iedereen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Rond 11.00 uur krijgen drie sprekers het woord. Dit zijn jongvolwassenen met Downsyndroom en zij vertellen over hun werk en hun dagelijks leven. De sprekers zijn:

  • Titus Goeman Borgesius, hij werkt bij supermarkt Attent, bij de Gooise hockeyclub en tot voor kort was hij ook assistent-bode bij de regio Gooi- en Vechtstreek,
  • Anne-José van der Kolk, zij werkt bij een supermarkt maar zoekt een nieuwe uitdaging in de horeca en
  • Hendri Garming, hij is assistent hovenier bij een hoveniersbedrijf.

Om een uur of 12 is het ontbijt afgelopen. De kosten bedragen € 15,- per persoon en door de vele sponsors van dit ontbijt gaat het grootste deel van dit bedrag naar het goede doel: de Stichting Downsyndroom. Al met al een inspirerend begin van de eerste zondag van de lente!

Aanmelden en informatie: liekekoets@downsyndroom.nl of 06-20595901

Reacties plaatsen niet mogelijk