Sinterklaasfeest
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 29/11/2014
10:00 - 13:00

Categorieën


Beste kinderen,

Nog even en dan is het zo ver, Sinterklaas en zijn Pieten komen weer naar Nederland.
Ook dit jaar zal de goede Sint weer naar Hengelo komen om samen met alle kinderen van Kern Twente zijn verjaardag de vieren. Het feest wordt gevierd op zaterdag 29 november van 10:00 tot ongeveer 13:00 uur bij Speeltuinvereniging De Jeugd aan de Anthoniusstraat 52 te Hengelo. We vieren het feest in de grote zaal.

Dus kinderen, vraag jullie vaders en moeders om je aan te melden voor dit grote feest.
Dit mag je niet missen! Het feest is voor het hele gezin, Sint neemt cadeautjes mee voor kinderen met Downsyndroom van 0 tot en met 12 jaar en hun broers en zussen tot en met 8 jaar. Een lijstje met daarop wat ideeën is wel zo handig dus dit mag bij de aanmelding in de mail naar Kern Twente. Wij zullen het dan weer naar de Sint doorsturen zodat alles in orde komt. Natuurlijk zijn ook oudere broers en zussen welkom en de Sint neemt voor hun een attentie mee.

We hopen dat jullie allemaal komen, misschien is het leuk voor de Sint als je een mooie tekening of knutsel meeneemt.

De muziek wordt verzorgd door Marlijn Snijders, misschien kennen jullie haar nog van het Sinterklaasfeest van vorig jaar? Kortom het wordt weer gezellig!

Voor kinderen die qua leeftijd in aanmerking komen voor een cadeautje van Sint vragen we een bijdrage in de kosten van 2,50 euro per kind. Om je aan te melden kun je een email sturen voor 15 november met daarin:

-de namen van de kinderen met hun leeftijd,
-aantal familieleden wat mee komt,
-natuurlijk de verlanglijstjes,
-wat extra info voor de Sint over de kinderen…
-of er sprake van een voedingsallergie

Het mailadres: kerntwente@downsyndroom.nl De betaling van € 2,50 per kind kan worden overgemaakt op NL90 RABO 1337 8397 01 t.n.v. R.Wobben. De aanmelding is definitief zodra de betaling ontvangen is.

Tot 29 november,

Kern Twente
Chantal en Roelof Wobben
Linda de Boer

Reacties plaatsen niet mogelijk