Sinterklaasfeest in Goor
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 28/11/2021
15:00 - 17:00

Locatie
Het natuurbos

Categorieën


Bereid je voor op een geweldig Sinterklaasfeest

Nog even en dan is het weer zo ver, Sinterklaas en de Pieten komen weer naar Nederland.En gelukkig kunnen we de Sint dit jaar weer uitnodigen op ons jaarlijkse Sinterklaasfeest. Maar let op! Het feest is dit jaar op een andere geweldige locatie. Lees hieronder alle informatie en het stappenplan hoe en waar je je kunt opgeven.Niet alleen de locatie van het Sinterklaasfeest is gewijzigd, ook de kernouders van Twente zijn veranderd. Er zijn nu drie kernmama’s die het over hebben genomen omdat wij dit zo’n mooi initiatief vinden. Heb je een keer vragen, wil je ons helpen of wil je je ideeën met ons delen, mail ons dan op kerntwente@downsyndroom.nl . Wij zijn Linda van Huffelen, Manon Groothold en Ellen Guleij de nieuwe kernmama’s van kern Twente. Onze kinderen zijn alle drie rond de 8 jaar, alle drie heel verschillend maar toch ook stiekem een beetje hetzelfde. Hopelijk zien we jullie bij één of alle activiteiten van SDS Kern Twente.

Wat & Hoe Sinterklaasfeest

In een bosrijke omgeving verwelkomen wij Sint en de pieten, kunnen we heerlijk (buiten)spelen, en marshmallows roosteren bij het kampvuur. Dit wil je niet missen!Het hele gezin is welkom. De Sint neemt kadootjes mee voor kinderen met het downsyndroom t/m 12 jaar en hun broers en zussen t/m 8 jaarZondag 28 november 2021 van 15 tot 17 uurStoevelaarsweg 2A in Goor (bij de scouting) 

Sint & Piet stappenplan1. Ga naar de website www.top1toys.nl2. Zoek een kado uit van maximaal € 10,003. Geef per kind de 1e en 2e keus aan ons door (artikel naam en prijs)4. Wij horen ook graag hoe oud je bent en wat je buiten schooltijd graag doet5. Wij zorgen dat het bij de Sint & Kadopiet komt6. Opgeven voor 5 november 2021 via kerntwente@downsyndroom.nl7. Na opgave krijg je een email ter bevestiging en het rekeningnummer voor de eigen bijdrage (€2,50 per kind die recht heeft op een kado)8. Na betaling is de aanmelding definitief

Veel plezier met het uitzoeken en we zien jullie graag op 28 november 2021

Groeten Kern Twente – Linda, Manon en Ellen

Reacties plaatsen niet mogelijk