Sinterklaasfeest kern Twente
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 18/11/2016
Hele dag

Categorieën


Nog even en dan is het zo ver, Sinterklaas en zijn Pieten komen weer met de stoomboot aan in Nederland.
Ook dit jaar komt Sint weer naar Hengelo om samen met alle kinderen van Kern Twente zijn verjaardag de vieren. Het feest wordt gevierd op zaterdag 19 november van 10:00 tot ongeveer 13:00 uur bij Speeltuinvereniging De Jeugd aan de Anthoniusstraat 52 te Hengelo. We vieren het feest in de grote zaal.
Dus kinderen, vraag jullie vaders en moeders om je aan te melden voor dit grote feest.
Dit mag je niet missen! Het feest is voor het hele gezin, Sint neemt cadeautjes mee voor kinderen met Downsyndroom van 0 tot en met 12 jaar en hun broers en zussen tot en met 8 jaar.
Een lijstje met daarop wat ideeën is wel zo handig dus dit mag bij de aanmelding in de mail naar Kern Twente. Wij zullen het dan weer naar de Sint doorsturen zodat alles in orde komt. Natuurlijk zijn ook oudere broers en zussen welkom en de Sint neemt voor hun een attentie mee.
In de bijlage van deze mail zit een knutselschoen. Zet hem in elkaar en versier hem zo mooi mogelijk voor Sint. Als je deze dan zaterdag de 19^e meeneemt dan zal Piet er wat lekkers in stoppen.
Voor kinderen die qua leeftijd in aanmerking komen voor een cadeautje van Sint vragen we een bijdrage in de kosten van 2,50 euro per kind. Om je aan te melden kun je een email sturen voor 8 november met daarin:
-de namen van de kinderen met hun leeftijd,
-aantal familieleden wat mee komt,
-natuurlijk de verlanglijstjes,
-wat extra info voor de Sint over de kinderen…
-of er sprake van een voedingsallergie
Het mailadres: kerntwente@downsyndroom.nl (mailto:kerntwente@downsyndroom.nl).
Tot 19 november!
Kern Twente
Chantal en Roelof Wobben
Richard en Karin Gerritsen Mulkes

Reacties plaatsen niet mogelijk