Sportieve Picknick
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 13/05/2017
13:00 - 17:00

Locatie
Amsterdamse Bos

Categorieën


Zoals beloofd hebben we snel een alternatief programma bedacht nadat we de viering van Wereld Downsyndroomdag op 25 maart moesten afzeggen. Nu het zonnetje weer wat vaker schijnt, hebben we een leuk buiten-programma samengesteld voor zaterdagmiddag 13 mei, met voor ieder wat wils!

Wat gaan we doen? We organiseren een American Picknick, wat wil zeggen dat iedereen iets lekkers te eten of te drinken meeneemt en dat delen we dan met elkaar. Wij zorgen voor partytenten en tafels om al het lekkere eten en drinken op te zetten, zodat we samen kunnen genieten van ons eigen buffet. Voor jezelf neem je een kleed mee om op te zitten, samen maken we het gezellig.
Op het veld waar we picknicken organiseren we gedurende deze middag leuke spelletjes en sportieve activiteiten voor de kinderen. Denk aan alle mogelijkheden als voetballen, badmintonnen of volleyballen. Voor de stoere kids is er een spannende speurtocht in het bos rondom het terrein. Meer informatie hierover volgt gauw!
Dus, schrijf de datum op in je agenda, bedenk iets lekkers om mee te nemen en zoek je picknick-kleed alvast maar op! En…duimen voor mooi weer!

 

Tijd & Locatie
13.00 uur – 17.00 uur
Amsterdamse Bos, veld 16
Adres: Nieuwe Meerlaan 1

Regenplan
Mochten de weerverwachtingen voor die dag echt niet goed zijn, dan hebben we ook alvast een spetterend alternatief in petto. Speciaal voor ons wil het Zuiderbad haar deuren openen zodat wij met elkaar een gezellige zwemmiddag kunnen hebben! Het zwembad is dan van 16.00 tot 18.00 uur voor ons geopend en na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar lekker een frietje te eten in de Cafetaria. Als de zon wel gewoon schijnt de 13e, houden jullie deze activiteit van ons tegoed op een andere datum!

Tot binnenkort met meer nieuws,

met vriendelijke groet,

Annemieke, Dick, John, Machteld, Ronald en Tom.

Reacties plaatsen niet mogelijk