Themaweekend nieuwe ouders
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 15/11/2019 - 17/11/2019
16:30 - 13:00

Locatie
De Strandhoeve

Categorieën


Van 15 tot en met 17 november houden wij het themaweekend voor ‘nieuwe’ ouders. We organiseren dit weekend speciaal voor ouders van een kind met Downsyndroom van 0-3 jaar. Wij geven tijdens het weekend heel veel nuttige informatie over Early Intervention, medische aspecten, leren lezen om te leren praten en nog veel meer. En er is volop gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

 

De locatie van het themaweekend is De Strandhoeve bij Blokzijl. Een gezellige locatie met ruime slaapkamers en voldoende plek voor de kinderen om te spelen.

 

Er is veel aandacht voor Early Intervention. Uit voorgaande jaren bleek dat ouders hier veel behoefte aan hebben. We kijken heel praktisch hoe je hiermee aan de slag kunt, o.a. door middel van filmpjes van je eigen kind kijken we hoe je Early Intervention kunt toepassen. Daarnaast komt een arts vertellen over de medische aspecten bij Downsyndroom. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Er is aandacht voor Leren Lezen om te leren praten, in een levendige workshop wordt heel praktische informatie gegeven. Ook is er ruimte voor ontmoeting met andere ouders en het uitwisselen van ervaringen. Wij geven u zoveel mogelijk informatie zodat u thuis weer gemotiveerd en goed geïnformeerd aan de slag kunt. Dit alles in een informele sfeer.

 

Het weekend start op vrijdag aan het einde van de middag. Op zondag sluiten we na de lunch af. Het weekend kost EUR 360,- per gezin. Deze prijs is voor de ouder(s) en het kindje met Downsyndroom. Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom. Broers en zussen tot 1 jaar zijn gratis, vanaf 1 jaar betaal je EUR 40,- per broer of zus.  De prijzen zijn ALL INN, dus inclusief verblijf, eten, drinken, versnaperingen, kinderopvang en workshops.

 

Deze weekenden worden altijd erg gewaardeerd en zijn snel volgeboekt. We hebben ruimte voor maximaal 13 gezinnen. Wees er snel bij! VOL = VOL. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@downsyndroom.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk