Uitgaan van mogelijkheden
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 27/11/2020
09:30 - 15:30

Categorieën


Tijdens de studiedag rondom het stimuleren van de denkvaardigheden op vrijdag 27 november zal dieper ingegaan worden op de denkvaardigheden die je nodig hebt om te kunnen leren. Hoe kun je als ouder/leerkracht/begeleider van een kind met downsyndroom deze vaardigheden ( cognitieve functies) bij zowel jonge als oudere kinderen stimuleren en ontwikkelen. Ook de sociale en emotionele functies kunnen niet zonder de cognitieve functies. Deze studiedag is dan ook bedoeld voor egebleiders van zowel jonge als oudere kinderen.

Klazien Steen voormalig voorzitter van de VIM, mede initiatiefneemster van de integratieklas in Dedemsvaart oud leerkracht, RT-er en IB-er op de basisschool en al meer dan 15 jaar werkzaam als docent pedagogiek/didactiek op het MBO in Zwolle zal vanuit de samenwerkende Feuersteintrainers Denksterk deze studiedag verzorgen.

Wanneer deze studiedag is gevolgd dan bestaat de mogelijkheid om toegelaten te worden tot de Feuerstein opleiding IVP Instrumenteel Verrijkingsprogramma

Dit is een online studiedag. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona hebben we besloten dat al onze trainingen voor 2020 online gaan plaats vinden. U ontvangt EUR 20,- korting op de studiedag.

Je kunt je aanmelden op onze website www.downacademy.nl Hier staan ook de prijzen van de studiedagen.

Reacties plaatsen niet mogelijk