WDSD Kern Dordrecht
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 08/04/2017
10:00 - 12:30

Locatie
Cultureel Centrum Landvast

Categorieën


Beste (pleeg-)ouders,

Dinsdag 21 maart a.s. is het Wereld Downsyndroom Dag. Op deze dag worden mensen met Downsyndroom wereldwijd in het zonnetje gezet.
Onze kerngroep heeft de afgelopen jaren diverse, leuke activiteiten rond deze dag georganiseerd. Maar omdat het aanbod van deze activiteiten enorm is toegenomen en ook kerngroep Rotterdam een leuk en divers programma heeft, kiezen wij dit jaar voor iets anders.
Wij willen u en uw gezin graag uitnodigen op zaterdag 8 april a.s. voor een bijzondere filmochtend in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.
Speciaal voor ons gaat ’s ochtends om 10.00 uur de bioscoopzaal open om samen naar de nieuwste 3D-film van De Smurfen te kijken. Tijdens de film staat het geluid zachter dan normaal en ook zullen niet alle lichten in de zaal uit gaan. Ideale omstandigheden dus.
U en uw gezin komen toch ook? De kosten zijn maar € 6,50 p.p. inclusief koffie, thee en/of limonade (tarief ligt normaal tussen € 7,00 – € 10,00 p.p.)
Opgeven graag vóór 21 maart a.s. door het totaalbedrag van het aantal personen waarmee u komt over te maken naar bankrekeningnummer NL66 ABNA 0536 6382 92 ten name van K. Zanen-Kranse (kerngroepouder Kirsten Zanen) onder vermelding van de naam van uw kind met downsyndroom en het aantal personen. U ontvangt dan van ons een bevestiging en de laatste informatie per email.
Wacht niet te lang met aanmelden, want vol= vol!
Graag tot dan!
SDS Kerngroep Dordrecht
Yvonne, Kirsten en Marjolein

Reacties plaatsen niet mogelijk