WDSD Twente
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2016
14:30 - 18:00

Locatie
Landgoed Kaamps

Categorieën


Op 19 maart 2016 organiseert kern Twente een activiteit in het kader van Wereld Downsyndroom Dag. Wij gaan deze dag naar Landgoed Kaamps in Deurningen.

Wij worden om 14.30 uur verwacht bij Landgoed Kaamps en het programma duurt tot 17.00 uur.

De kinderen kunnen een vogelhuisje gaan versieren en schilderen, kunnen onbeperkt ranja drinken en als afsluiting is er patat met een snack. Voor de ouders is er koffie of thee bij binnenkomst, een glas drinken en patat met een snack. Wil je als volwassene een vogelhuisje schilderen dan is dat mogelijk.

Bij Landgoed Kaamps kun je naar de belevingsboulevard. Je kijkt mee in de stallen, bij de kaasmakerij en bij de kaasopslag. Het hele proces van gras tot kaas wordt hiermee in beeld gebracht. Leerzaam én leuk! De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of dieren aaien op de kinderboerderij.

Wij vragen voor deze middag een eigen bijdrage.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis als ze geen vogelhuisje schilderen en geen patat eten.
Eigen bijdrage kinderen € 5,00.
Eigen bijdrage volwassenen € 2,50 (zonder vogelhuisje schilderen).
Eigen bijdrage volwassenen € 5,00 als je wel een vogelhuisje wilt schilderen.
Meld je aan door een mail te sturen naarkerntwente@downsyndroom.nl. Geef aan hoeveel volwassenen er komen (wel of geen vogelhuisje schilderen) en hoeveel kinderen er mee gaan waar een eigen bijdrage voor geldt. Is er sprake van een voedingsallergie of moet er rekening gehouden worden met een dieet, geef dit dan door bij de aanmelding! Aanmelden voor deze leuke activiteit kan t/m 12 maart a.s.

Tot 19 maart!
Richard en Karin Gerritsen Mulkes

Roelof en Chantal Wobben

Reacties plaatsen niet mogelijk