Wereld Downsyndroomdag kern Rotterdam
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Bowling- en partycentrum Spijkenisse

Categorieën


Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert de kern Rotterdam een feest ter gelegenheid van Wereld Downsyndroomdag.

We zijn te gast bij Bowling- en Partycentrum Spijkenisse, aan de Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse.

Iedereen is vanaf 14.00 uur welkom, het feestje duurt tot 16.30 uur.

Behalve bowlen voor iedereen die wil (er is mogelijkheid om `hekjes` naast de baan omhoog te zetten en er zijn speciale standaards waarmee jonge kinderen de bal de baan op kunnen laten rollen), is er uiteraard gelegenheid om gezellig bij te praten. Er is een teken- en spelletjes tafel voor de jeugd en er zal ook een hoekje ingericht worden voor de hele kleintjes.

 

Iedereen is welkom, ouders, broertjes en zusjes, maar ook opa´s en oma´s. 

De kosten voor deze middag bedragen EUR 5,00 per persoon, waarbij de persoon met downsyndroom gratis naar binnen mag. Ook kinderen tot 3 jaar (geboren na 21 maart 2016) zijn gratis. Deze prijs is inclusief 2 drankjes.

Aanmelden voor deze middag graag uiterlijk 8 maart door je naam en aantal personen te mailen naar kernrotterdam@downsyndroom.nl. Vermeld daarbij de leeftijden van de kinderen en eventuele voedselallergieën.

Er is plek voor maximaal 70 personen, vol = vol, plaatsing op volgorde van aanmelden.

Maakt uw kind gebruik van een rolstoel? Laat het ons weten: er is een lift naar het Bowlingcentrum (niet vrij toegankelijk).

 

Parkeren kan voor het partycentrum of in de nabije omgeving.

Met openbaar vervoer is het partycentrum bereikbaar vanaf metrostation Spijkenisse Centrum met bus 403 richting Brielle, uitstappen halte Zinkseweg (5 min lopen), of bus 105 richting Rozenburg, uitstappen halte Zinkseweg, of bus 87 uitstappen halte Anjerplein (4 min lopen). 

Wanneer vervoer vanaf het metrostation een probleem is, laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we iemand vinden met wie u mee kunt rijden, of kunnen wij u bij metrostation Spijkenisse ophalen.

 

Reacties plaatsen niet mogelijk