Wereld Downsyndroomdag
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2015
14:00 - 16:30

Locatie
Brasserie briljant

Categorieën


Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. Ook dit jaar willen wij daar weer iets speciaals van maken voor onze kernleden. Wij heten jullie op zaterdag 21 maart 2015 dan ook van harte welkom in Brasserie Briljant!

Brasserie Briljant! is dé plek in de wijk Zuidbroek te Apeldoorn waar eten, drinken en ontmoeten centraal staat. De brasserie heeft een rustige en gastvrije uitstraling waar naast professionals ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werken, die opgeleid worden binnen het vakgebied horeca. Van 14:00 – 16:30 uur gaan we in de brasserie (die speciaal voor ons gereserveerd is) genieten van een huisgemaakte High Tea.

De High Tea bestaat uit diverse soorten zoete en hartige verwennerijen met o.a. muffins, cakejes, soesjes, koekjes, truffels, brownies, petit fours, croissants, wrapjes, hartige taart, bouillon en vers fruit. Bij de High Tea wordt onbeperkt thee geserveerd van het exclusieve theemerk Fleur de Café.

De High Tea wordt in buffetvorm gepresenteerd zodat er steeds van plek gewisseld kan worden en er dus prima gelegenheid is om met elkaar te kletsen. Ook de kinderen worden natuurlijk niet vergeten. Voor hen is er een High Lemonade met allerlei lekkers, limonade, een speelhoek, een grabbelton en er kan geschminkt worden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 maart 2015 via sdskernapeldoorn@hotmail.com. We kunnen in de brasserie max. 80 personen ontvangen, dus wees er snel bij!

Omdat het feest is, draagt de SDS Kern Apeldoorn bij in de kosten en betalen volwassenen € 7,50 (i.p.v. € 13,50) en kinderen vanaf 3 jaar € 3,00 (i.p.v. € 7,50).

Alvast een voorproefje nemen? Kijk eens op www.brasseriebriljant.nl Bij Brasserie Briljant! is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en de locatie is rolstoelvriendelijk. We hopen er weer een gezellig feestje van te maken!

SDS Kern Apeldoorn, Joyce, Regina en Tessa

Reacties plaatsen niet mogelijk