Wereld Downsyndroomdag
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2015
14:00 - 17:00

Locatie
Sport for Kidz

Categorieën


Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. En dit jaar vieren we dit als Downkern Amsterdam ook op zaterdag 21 maart met het enige echte Apekooi Feest! Het belooft weer een gezellige en actieve dag te worden voor kinderen met Downsyndroom, jong en oud, hun broertjes en zusjes en hun moeders, vaders of verzorgers.
Van 14.00 tot 17.00 uur zijn we te gast bij Sport for Kidz, voor meer informatie kijk op www.sportforkidz.nl Sport For Kidz is een organisatie die zich richt op het stimuleren van sporten en bewegen onder kinderen en heeft samen met ons voor deze dag een heel mooi programma ontwikkeld:We gaan apekooien!

Dat betekent rennen, springen, klimmen, glijden en verstoppen. Maar ook leuke en uitdagende spelletjes voor de grotere kinderen. Waarbij er natuurlijk rekening mee is gehouden dat ieder kind kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.
We zijn druk bezig met het samenstellen van het complete programma dat we binnenkort bekend maken. Maar zorg wel vast dat je verzekert bent van een plaatsje in de Apekooi! Meld je dan ook nu aan voor het Apekooi feest door een bericht te sturen naar info@downsyndroomamsterdam.nl onder vermelding van het aantal volwassenen en kinderen (en hun leeftijden) dat mee komt sporten en spelen.
We kijken er naar uit om er samen met jullie weer een geweldige Wereld Downsyndroom dag van te kunnen maken!
Tot ziens op zaterdag 21 maart bij Sport for kidz! 
 
Hartelijke groeten namens Downkern Amsterdam,Annemieke, Joffrey, Machteld, Niels en Petra en Simone

Een paar handige weetjes:

  • Het adres van Sport for Kidz is Sience Park 306, Amsterdam.
  • Parkeren kan voor 1,00 per uur.
  • Je kunt ons vinden in sporthal 2.
  • Kinderen kunnen meedoen op blote voeten of op gymschoenen. Ouders bij voorkeur op sokken in de zaal of zaalschoenen meebrengen.
  • Tip: neem een flesje water mee, kinderen hebben vaak dorst na zoveel beweging.
  • In de zaal mag niet (uitgebreid) gegeten worden maar er is een kantine aanwezig voor versnaperingen.
  • Fijn wanneer je iets bij wilt/kunt bijdragen aan de organisatie van deze middag, we vragen een (geheel vrijwillige) bijdrage van 5,00 per gezin.

Reacties plaatsen niet mogelijk