Wereld Downsyndroomdag
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2015
13:00 - 17:00

Locatie
Lommerrijk

Categorieën


Op zaterdag 21 maart 2015 is het weer zover…. de Werelddownsyndroomdag! Dit jaar vieren we een DRIEDUBBEL feest: Werelddownsyndroomdag, 10-jarig bestaan van de SDS Kern Rotterdam EN last but not least het afscheid van Jeanette en Marianne!

Jeanet en ik hebben de kern 10 jaar geleden opgezet en met veel plezier altijd draaiende gehouden. Echter, het is een tijd van ‘komen en gaan’. Wij vinden dat het tijd is om ons op iets nieuws te richten…. , maar niet getreurd: de kern blijft bestaan! Wij hebben een aantal moeders bereid gevonden om de kern over te nemen.

Wij zullen deze dames op het driedubbele feest aan u voorstellen!

Bij een driedubbel feest horen bijzondere activiteiten. Een tipje van de sluier zullen wij oplichten: een ritje met een historische tram, een grote loterij (ieder gezin krijgt een lootje) met megaprijzen en nog meer!

Waar is dat feest? Ook weer op ons oude vertrouwde adres in Restaurant Lommerrijk aan de Straatweg 99 te Rotterdam.

Lommerrijk verzorgt weer een uitstekende High & Sweet Tea voor jong en oud! Allerlei lekkere hapjes: zoet, hartig, warm noem maar op, u kunt daarbij een lekker kopje thee/koffie drinken. Voor de kinderen zal er een Sweet Tea zijn. U wordt traditiegetrouw bediend door jongelui met het Syndroom van Down. Natuurlijk is een

High & Sweet Tea niet alleen maar om te snoepen en thee te drinken, maar er worden gespeeld in het circus bij Circus ROTJEKNOR. Meedoen mag, maar hoeft natuurlijk niet. Naast oefenen om circusartiest te worden kunnen de kinderen zich ook creatief vermaken. Er kunnen weer allerlei mooie dingen gemaakt worden om mee naar huis te nemen! Natuurlijk kan er ook weer worden gegrabbeld en kunnen de kinderen tot clown of iets anders geschminkt worden! Ook is de ballonnenman er weer om verrassende creaties te maken! Natuurlijk krijgen de kinderen de bekende strippenkaart om al deze activiteiten te kunnen doen!

Kortom weer vermaak voor groot en klein.

Wij hopen jullie te begroeten op de High & Sweet Tea in Restaurant Lommerrijk op zaterdag 22 maart 2014 vanaf 13.00 tot 17.00 uur (entree NIET voor 13.00 uur). De kosten die hieraan verbonden zijn € 10,– per persoon van jong (vanaf 3 jaar) tot oud! Aanmelden graag onder vermelding van uw naam en leeftijd van uw zoon/dochter met Downsyndroom en het aantal personen en voor maandag 16 maart a.s. Graag ook doorgeven als uw zoon/dochter cioeliakie of een andere allergie heeft.

U hebt alleen toegang op 21 maart 2014 wanneer u zich VOORAF hebt ingeschreven EN BETAALD! Helaas hebben wij hiertoe moeten besluiten. Als u zich hebt opgegeven, krijgt u een bevestigingsbericht naar welke bankrekening het bedrag moet worden overgeschreven. Het bedrag dient voor dinsdag 17 maart a.s. te zijn bijgeschreven op de desbetreffende bankrekening.

Graag tot op de High & Sweet Tea!

Met vriendelijke groeten,

Jeanette Slooff & Marianne Kleinjan-van Driel

Reacties plaatsen niet mogelijk