Wereld DOwnsyndroomdag op de manege
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2015
13:30 - 17:00

Locatie
Manege Zandewierde

Categorieën


Op zaterdag 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag.

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn zetten wij op deze dag onze en jullie Down-kinderen in het zonnetje.
Maar, wat is er mooier dan het aangename met het zinvolle te combineren. Met andere woorden, we gaan iets leuks organiseren waar we ook nog eens iets van opsteken.
Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons een gezellige middag te gaan beleven bij Fatima en Manege Zandewierde in Nieuw Wehl.
De ontvangst vindt plaats in de hoofdlocatie van Fatima, deze vinden jullie aan de Nieuw Wehlseweg 14 in 7031 HW Nieuw Wehl.

We hebben een leuk programma in elkaar gezet waar voor alle leeftijdsgroepen iets leuks bij zit. Zo gaan we kennis maken met de paarden in de manege, kunnen de groten fitnessen en de kleintjes snoezelen, kan er gewandeld worden in de belevingstuin en gaan we genieten van een stukje theater. Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Naast dit mooie programma is dit tevens een uitgelezen kans om eens bij Fatima achter de schermen te kijken, een wereld waar we allemaal mee te maken hebben maar die voor velen van ons toch nog redelijk onbekend is.

Het programma begint om 13:30 uur met een ontvangst, rond 17:00 zullen we de middag afsluiten.
Aan de deelname zijn voor jullie geen verdere kosten verbonden, wel willen wij natuurlijk graag van tevoren weten hoeveel gasten wij mogen verwachten. Daarom het vriendelijke verzoek om aan ons op uiterlijk zondag 15 maart te laten weten of jullie komen en met hoeveel personen. Opgave kan per mail aan kerndoetinchem@downsyndroom.nl
Wij verheugen ons erop jullie allemaal te mogen begroeten. Samen maken we er weer een onvergetelijke middag van.
Groetjes, alle medewerkers van de Downkern Doetinchem

Reacties plaatsen niet mogelijk