Wereld Downsyndroomdag
Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 17/03/2018
14:45 - 17:00

Categorieën


Op 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. Ook dit jaar willen wij daar weer iets speciaals van maken voor onze kernleden.

Wij zien jullie graag dit jaar op zaterdag 17 maart 2018 in Apeldoorn, specifieke locatie wordt later nog bekend gemaakt.

Vanaf 14.45 uur is iedereen welkom. Met een kopje koffie op kosten van de kern is er gelegenheid om met elkaar te kletsen. Voor de kinderen staat een glas limonade klaar en zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals schminken, grabbelen en knutselen.

Hoogtepunt van de middag is de voorstelling van kinderliedjestheater Broodje Aap, deze zal rond 15.30 uur beginnen.

“Broodje Aap verzorgt belevingsgerichte voorstellingen voor jonge kinderen en kinderen en volwassenen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Ze spelen eigen liedjes, aangevuld met bekende en minder bekende kinderliedjes. Bij veel liedjes maakt Broodje Aap gebruik van verschillende (percussie) instrumenten, attributen en handpoppen, waardoor ze zichtbaar en tastbaar worden”

Na de voorstelling is er nog gelegenheid om een drankje te drinken en na te kletsen, om 17.00 uur zal de middag afgelopen zijn.

Aanmelden kan tot uiterlijk 17 februari 2018 middels bijgaand aanmeldingsformulier naar sdskernapeldoorn@hotmail.com. Bij minimaal 12 gezinnen laten we de middag door gaan.

Omdat het feest is, draagt de SDS Kern Apeldoorn bij in de kosten en betalen alleen kinderen een kleine bijdrage van €2,50-, 

We hopen er weer een gezellig feestje van te maken!

SDS Kern Apeldoorn, Joyce, Tessa en Minke

Reacties plaatsen niet mogelijk