Zeilen voor de 10+ club
Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2022
10:30 - 12:30

Locatie
Zeilvereniging Rotterdam

Categorieën


Op zondag 19 juni is er, na 2 jaar stilliggen, weer gelegenheid om met elkaar met de stichting Plons te gaan zeilen op de Kralingse Plas.

 

De Stichting Plons heeft ruim ervaring met zeilen met mensen met een beperking. Zowel de zeilers (allen vrijwilligers) als de materialen zijn helemaal gericht op de veiligheid van de deelnemers. Er wordt gezeild met stabiele boten, het dragen van een zwemvest is verplicht en bij de zeilboten in de buurt vaart altijd een reddingsboot mee. Ook mensen die minder mobiel zijn kunnen meezeilen, eventueel is er een tillift voor diegenen die overstappen op de boot moeilijk vinden. Het hebben van een zwemdiploma is niet nodig om mee te kunnen zeilen, evenmin als ervaring met zeilen.

 

Op zondag 19 juni worden we om 10.30 uur verwacht bij de zeilvereniging Rotterdam aan het Langepad 27 in Rotterdam. Om 11 uur zullen we met 3 zeilboten gaan zeilen en rond 12.30 uur zijn we weer terug aan de wal.

Na afloop eten en drinken we met elkaar nog wat, dit wordt ons door Stichting Plons aangeboden!

 

Vergeet niet om je van tevoren goed met zonnebrandcrème in te smeren en neem voor de zekerheid een wind-/regenjack mee!

 

Aanmelden via kernrotterdam@downsyndroom.nl graag voor 28 mei a.s. onder vermelding van “zeilen” en je naam. Geef ook eventuele voedselallergieën door. Wacht niet te lang, want er zijn slechts 12 plekken beschikbaar. “Wie het eerst komt, het eerst maalt.”

Reacties plaatsen niet mogelijk