Nieuwsbrief

* Emailadres

* Relatienummer

* Postcode

* Huisnr

Lijst
SDS info (voor donateurs)SDS persberichten

Ik wil graag posters hebben over DS voor een scriptie

Begin maar zo veel mogelijk te lezen op en om deze website en neem daarbij vooral ook de literatuurlijst mee. In de daarin genoemde boeken, video’s, etc. vindt u, denken wij, antwoord op vrijwel al uw vragen.
Kijk verder vooral ook in het archief op het SDS archief. Daar kunt u hele teksten over allerlei onderwerpen downloaden.

Dan kunt u hier nu ook 4 poster/folders van de SDS downloaden. Lees daarbij vooral de tekst op de achterzijde!

Download hier posters:

Jaartal Naam Groote Hits
Posters Poster-4 359.8 KiB 931
Posters Poster3 314.6 KiB 693
Posters Poster2 334.5 KiB 663
Posters Poster1 309.4 KiB 812

 

 

Je kunt een exemplaar van ons blad Down + Up ontvangen op de volgende manier; maak een bedrag van € 9,- over op NL60INGB0001651723 o.v.v uw naam, volledige adres waar wij het heen kunnen sturen en om welk artikel het gaat. Wij sturen het zo spoedig mogelijk per post op.

Veruit de beste en meest complete tekst over Downsyndroom in de Nederlandse taal is het hoofdstuk “Down-syndroom” uit het “Vademecum zorg voor verstandelijk gehandicapten” van de hand van Drs. G. W. de Graaf (pedagoog) en drs. R. Borstlap (kinderarts n.p.) uit 2009. Deze uitgave kan worden besteld via onze webshop.

Tenslotte kun je natuurlijk ook nog bellen met de Nationale Gezondheidslijn op 0900 – 0707. Wanneer je wordt gevraagd om de “naam van de ziekte” waarover je informatie wilt hebben zeg je duidelijk: “Downsyndroom” of je toetst het viercijferige rubrieksnummer 2050 in. Daarna volgt een uitgebreide uitleg met veel keuzemogelijkheden.

Veel succes met de scriptie!!


Category: Informatie voor scripties, werkstukken en spreekbeurten

← Ik wil graag posters hebben over DS voor een scriptie

Reacties plaatsen niet mogelijk