Ik wil graag posters hebben over DS voor een scriptie

Je kunt een spreekbeurtpakket halen van de website www.weetwatikheb.nl. Deze website hebben we met een aantal patiëntenverenigingen gemaakt om kinderen te ondersteunen bij hun spreekbeurt. Op deze site staat informatie en materialen voor kinderen die willen vertellen over wat ze hebben. Zo is een animatie die kort en krachtig uitlegt wat Downsyndroom in houdt en je vind handige spreekbeurt tips. Ook kun je hier een folder downloaden en uitprinten, deze kun je dan uitdelen in je klas. Kijk dus snel op deze site.  

Je kunt een exemplaar van ons blad Down + Up ontvangen op de volgende manier; maak een bedrag van € 9,- over op NL60INGB0001651723 o.v.v uw naam, volledige adres waar wij het heen kunnen sturen en om welk artikel het gaat. Wij sturen het zo spoedig mogelijk per post op.

Veruit de beste en meest complete tekst over Downsyndroom in de Nederlandse taal is het hoofdstuk “Down-syndroom” uit het “Vademecum zorg voor verstandelijk gehandicapten” van de hand van Drs. G. W. de Graaf (pedagoog) en drs. R. Borstlap (kinderarts n.p.) uit 2009. Deze uitgave kan worden besteld via onze webshop.

Tenslotte kun je natuurlijk ook nog bellen met de Nationale Gezondheidslijn op 0900 – 0707. Wanneer je wordt gevraagd om de “naam van de ziekte” waarover je informatie wilt hebben zeg je duidelijk: “Downsyndroom” of je toetst het viercijferige rubrieksnummer 2050 in. Daarna volgt een uitgebreide uitleg met veel keuzemogelijkheden.

Veel succes met de scriptie!!


Category: Informatie voor scripties, werkstukken en spreekbeurten

← Ik wil graag posters hebben over DS voor een scriptie

Reacties plaatsen niet mogelijk