Club van 100

U bent al donateur van de SDS. Daarmee helpt u ons om ons werk te blijven uitvoeren. Misschien kunnen we meer voor elkaar betekenen. In 2014 hebben we de SDS-club van 100 opgericht.

De start is al een succes, want sinds onze aankondiging van dit initiatief hebben zich nu al tien mensen aangemeld. Met een onderhandse schenkingsovereenkomst kunt u schenken aan de SDS waarbij de fiscus een deel meebetaalt. Het werkt zo:

Met behulp van een  onderhandse schenkingsovereenkomst geeft u jaarlijks een vast bedrag gedurende minimaal vijf jaar. Dit wordt via een akte vastgelegd. Voor u is dit fiscaal zeer aantrekkelijk, want het bedrag is volledig – zonder minimum of maximum – aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Afhankelijk van uw situatie kunt u dus tot de helft van het bedrag terugkrijgen van de fiscus.

U wordt lid van de club van 100 als u middels een onderhandse schenkingsovereenkomst voor tenminste 5 jaar minimaal € 200 per jaar schenkt aan de SDS. De fiscus biedt u het belastingvoordeel, de SDS biedt u daarnaast nog veel meer. Eens per jaar krijgt u, als lid van de club van 100, een diner aangeboden op een gepaste locatie. Tijdens dit diner zullen bestuur en medewerkers aanwezig zijn zodat u, indien u dat wilt ook uw ideeën over de SDS kunt bespreken. Zo kunnen wij naast uw financiële gift ook ons voordeel doen met uw bijdrage door ideeën en tips. U krijgt een speciale vermelding (als particulier of als bedrijf) op onze website en in Down+Up; u mag hiervoor zelf tekst aanleveren als u dat wilt.

En natuurlijk ontvangt u als vanouds ieder kwartaal Down+Up, korting bij de webshop en bij informatie- en themadagen. En staat de helpdesk klaar voor al uw vragen over Downsyndroom. En alleen de leden van de club van 100 krijgen nieuwe uitgaven van de SDS gratis thuisgestuurd. Let op, de club van 100 bestaat uit maximaal 100 mensen!

U contact met ons opnemen als u de overeenkomst wilt ontvangen.  Bel naar 05822 281337 of mail naar info@downsyndroom.nl. Wilt u liever een onderhandse overeenkomst met een ander bedrag? U kunt van hetzelfde formulier gebruik maken en ook profiteren van het belastingvoordeel, kortingen op webshop en themadagen, en natuurlijk Down+Up ontvangen. Wij helpen u graag hierbij!

Reacties plaatsen niet mogelijk