Ik word donateur

Draag je het werk van de Stichting Downsyndroom (SDS) een warm hart toe? Wil je bijdragen aan het verbeteren van de positie van mensen met Downsyndroom?

Steun ons!
De SDS is dé plek waar mensen met Downsyndroom en hun ouders elkaar vinden en iedereen alle informatie over Downsyndroom kan krijgen. De SDS is grotendeels afhankelijk van donaties. Jouw bijdrage is daarom meer dan welkom.

Je bent donateur voor € 45,- per jaar. Dankzij jouw bijdrage kan de SDS zich sterk blijven maken voor mensen met Downsyndroom.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Wil je minder dan € 45,- per jaar doneren? Dat kan! Je wordt dan vriend van de SDS. Klik hier voor meer informatie

Wat krijg je ervoor terug?
Als donateur van de SDS ontvang je:

  • 4x per jaar het magazine Down+Up
  • Minimaal 10x per jaar de digitale nieuwsbrief
  • Persoonlijk advies via onze helpdesk
  • Korting in onze webshop
  • Korting op studiedagen
  • Informatie over lokale evenementen

Doneren kan voordeliger
Als je met een onderhandse overeenkomst vastlegt dat je minstens 5 jaar lang een bedrag aan de SDS schenkt dan betaalt de Belastingdienst mee aan je donatie. Je kunt, met een onderhandse overeenkomst, ieder bedrag opvoeren bij je belastingaangifte. Er geldt dus geen financiële drempel. Overigens, als je per jaar € 100,- of meer op deze wijze doneert, hoor je bij onze Club van 100 met enkele extra voordelen.

N.B. Bent u ouder/verzorger van een kindje met Downsyndroom en heeft u nog niet eerder contact met ons gehad, bel dan met ons landelijk bureau. Zie ook http://www.downsyndroom.nl/home/levensloop/baby/

Reacties plaatsen niet mogelijk