Ouders informeren elkaar

Er is een evaluatievragenlijst ontwikkeld die ouders ná het bezoek aan de Downteam kunnen invullen. Zo wordt duidelijk of de door de expertisecentra voorgestelde kwaliteit daadwerkelijk geleverd wordt. Deze vragenlijst kunnen ouders via deze link invullen. Eens per kwartaal zullen de gegevens op de website worden bijgewerkt naar aanleiding van de resultaten van de door de ouders ingevulde vragenlijsten. U kunt deze vragenlijst invullen als uw laatste bezoek maximaal 4 maanden geleden was.
Als u langer geleden bij een Downteam bent geweest, stellen wij het zeer op prijs als u deze vragenlijst in wilt vullen na uw volgende bezoek.

Klik hier voor de vragenlijst voor ouders na bezoek Downteam met kinderen van 0 t/m 18 jaar

Klik hier voor de vragenlijst voor ouders/verwanten/begeleiders van volwassenen met Downsyndroom die naar een Downpoli 18 + zijn geweest.

In het overzicht van alle Downteams vindt u per Downteam een verwijzing naar de gegevens. In eerste instantie zijn dat alleen de gegevens van de Downteams zelf. Als voldoende ouders de vragenlijsten hebben ingevuld, deze gegevens aan het overzicht toegevoegd.

U kunt hier meer lezen over:
het ontstaan van de Downteams
wat weten we van de kwaliteit van de Downteams?
informatie voor ouders om een goede keus te maken voor een Downteam
overzicht van alle Downteams

Reacties plaatsen niet mogelijk