Loop voor een medaille! Dat is nog eens motiverend!

De Damloop die op 19 en 20 september gehouden zou worden, is vanwege de corona-crisis geannuleerd. Veel mensen lopen met plezier de 5 of 10 Engelse Mijl. Om deze lopers en loopsters toch een alternatief te bieden, heeft de SDS besloten een virtuele versie van de loop aan te bieden. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid aan de loop meedoen.

Hoe werkt het:
Vanaf 23 juni tot 31 augustus meld je je aan via deze link voor de SDS loop.
Je kan kiezen uit 5 Engelse Mijl (8 km), de 10 Engelse Mijl (16 km) en de 5 kilometer.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor deelname.

Daarna loopt iedereen in dezelfde periode op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Dus een eigen gekozen ronde van 8 km of van 16 km.

Sportieve wandelaars kunnen natuurlijk zich ook opgeven. Als 8 km te veel is en je wilt wel graag meedoen? Iedereen, ook alle kinderen en jong en oud met Downsyndroom, kan zich inschrijven voor 5 km. Die kan je wandelen of hardlopen, wat je zelf wil.  Super leuk dus om mee te doen. Misschien wil de hele familie wel lopen!

Als bewijs van de gelopen afstand stuurt de deelnemer dan zijn route onder vermelding van zijn naam en adres naar info@downsyndroom.nl. Bijvoorbeeld een screenshot van één van de loop-apps (Strava, Runkeeper, e.d) of een foto van het sporthorloge of stappenteller. Iedere loper krijgt na het opsturen van het bewijs een speciale medaille thuisgestuurd. En we posten de bewijzen op onze facebookpagina!  

Zoek sponsoren en win een hotelovernachting!
Wat is de Damloop zonder sponsoren? Iedereen die mee doet, wordt gevraagd om weer sponsoren te zoeken. Je kan je hiervoor aanmelden  op de speciale actiepagina (https://www.geef.nl/nl/doel/downsyndroom-stichting/acties). Degene die de meeste donaties voor de SDS binnen haalt, krijgt een hotelovernachting in het Best Western te Zaandam in het weekend van 19 en 20 september. Dit is inclusief ontbijt!

sdsloop

Reacties plaatsen niet mogelijk