Witboek Downsyndroom

Hoe is het om een kind met Downsyndroom te hebben? Lukt het de ouders van nu om goede ouders te zijn voor hun kind en ook nog voor de andere kinderen?  Deze informatie kunnen we vooral krijgen van ouders die zelf een kind met Downsyndroom hebben.

Dit witboek geeft een beeld van tientallen ouders die de moeite hebben genomen hun ervaringen op te schrijven. En daarmee gaat dit boekje niet over Downsyndroom, het gaat over Merijn, Maura, Max, Josephine, Jinte, Filip, zoon van 2, Maud, Nellie, Susan, Jetse, Sara, Mats, Nina, Thomas, Chloë, Lois, Noortje, Phileine, Sivan, Terra, Josje, Mariama, Jelle, Eelco, Eline, Micha, Malik, Lieke, Céline, Ties, Jonna, Matthijs, zoon van 5, Kevin, Démian, Noa, Pim, Boris, Milia, Linn, Carel, Ben, Tynette, Gijs, kleinzoon, Tessa, Simon, Sophie en Nienke. Want ieder kind is uniek, heeft de erfelijke kenmerken van vader en moeder en ontwikkelt een eigen identiteit, ook als het Downsyndroom heeft.

Dit is wat deze ouders belangrijk vinden dat u weet.

Je kan het witboek hier downloaden. Je kan het zelf doorbladeren. En op pagina 3 en 4 staat ook een leeswijzer. Je kan op iedere naam klikken en krijgt meteen dat deel te lezen.

Witboek Downsyndroom
Witboek Downsyndroom
Witboek_Downsyndroom.pdf
Version: februari 2015
9.2 MiB
4395 Downloads
Details

 

Reacties plaatsen niet mogelijk